luni, 26 aprilie 2010

Magazin nou cu materiale pt hobby




Pentru cei care sunt din Bucuresti, am descoperit un magazin minunat. M-am simtit ca Alice in Tara Minunilor. Nu postez fluturasii k reclama. Departe de mine gandul acesta. Nu ma plateste nimeni pt asta si nu ma intereseaza. Vreau doar sa le vin in ajutor celor ca mine, care au cautat in disperare produse de care altii nu au auzit niciodata, cum ar fi argila polimerica, pen-cutterele, adevaratele creioane colorate si cariocile COPIC, iar acestea sunt doar cateva. Ei, aici sunt asezate frumos in ... biblioteci. Va zic, m-am simtit minunat. Din pacate nu am reusit sa ajung si la etaj. Probabil k petreceam acolo o alta jumatate de zi doar cu privitul. Nu te mai saturi.
Mai sus sunt pliantele pe care le-am scanat.
update: am gasit aici si foi de cauciuc eva pt cine are proiecte de lucru manual cu copii din clasele primare. Am gasit pe multe forumuri discutii cum ca nu se gasesc si se face comandsa afara. Nici eu nu am gasit pana zilele trecute. Ei, uite ca pana la urma am gasit in acest magazin. Totul e sa mai cautam.
update 2: :D incercati si la galeriile hanul cu tei din lipscani. Am auzit k si acolo este un magazil dotat bine.

3 comments:

  1. Eu iti multumesc din suflet pt stirea asta,de mult imi doream sa gasesc un astfel de magazin,cu de toate. Pe net gasesc lucruri interesante,dar nu pe toate intr-un singur loc.Multumesc si spor la treaba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu multa placere. Eu am cautat disperata intr-o perioada si nu am gasit nik. Acum am gasit, dar in str. Eforie au preturi f mari la accesorii. Si mai curios mi s-a parut k si in piata la taraba am gasit aceleasi preturi !!! Mai avantajos este sa ti le iei de pe net. Eu cochetez cu margelutze.ro . Au multe produse acum si preturi la gram sau la minim 10 buc. Adik, dak de la magazin iei UN lobster cu 1-1,2 lei, pe net iei 10 cu acelasi pret. Ce parere ai? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. :D Asta am constatat azi,cand am fost sa vad magazinul.Raman la internet.:)))) Ideea era ca de pe net trebuie sa iau mai multe produse,nu pot face comanda doar pt unul care mi se termina. Dar sunt fan SIMOSHOP.RO. Urmeaza ALLEX, iar pt accesorii tibetane, MARGELATU.RO. Oricum,multumesc,asa mai afli cate ceva. Spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere